slide 1

Corona maatregelen

Maatregelen sinds 17-12 
In haar vergadering van 17 december heeft de kerkenraad helaas moeten besluiten om de diensten weer alleen online te gaan verzorgen conform het advies van de overheid. Dat betekent dat we afraden naar de kerk te komen, zodat alleen de dominee, 2 mensen van de kerkenraad, de organist en de koster aanwezig zijn in de diensten. 
 
Overige mutaties
  • Op eerste kerstdag zullen er, in tegenstelling tot wat eerder gecommuniceerd is, 2 online diensten zijn. Eén om 9.30u en één om 18.30u. 
  • De kerstviering van de zondagsschool zal online worden uitgezonden voor de gemeente. De ouders zullen verder door de zondagsschoolleiding worden geïnformeerd. 
  • Alle activiteiten in het kerkelijk centrum worden tot nader order geannuleerd. De club- of kringleiding zal zelf contact opnemen als er activiteiten digitaal georganiseerd worden. 
  
U kunt hier informatie downloaden die normaal gesproken in de kerk wordt uitgedeeld. In de kerk wordt dus ook niet gecollecteerd. Uw gift is echter hartelijk welkom voor de kosten die we toch maken als gemeente. Als u een gift wilt geven voor de collecte, wilt u die dan overmaken, met eventueel vermelding van het specifieke doel: 
 
  • Diaconie: NL24 RABO 01541 97807 T.a.v. Diaconie Hervormde Gemeente Hagestein-Hoef en Haag. 
  • Kerkrentmeesters: NL13 RABO 03360 10052  T.a.v. Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Hagestein-Hoef en Haag. 
 
Heeft u vragen over deze maatregelen, neem dan contact op met bovenstaand nummer, uw wijkouderling of Ds. Brendeke.
  

RSS Feed GemeenteNieuws

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige