slide 1

Catechisatie

Verdieping in het geloof en onderwijs uit de Bijbel zijn onmisbaar. Er kunnen veel vragen zijn die je bezighouden, of je kunt het gevoel hebben dat er nog veel te leren is om het christelijk geloof en de Bijbel verder te ontdekken en te begrijpen. 

De catechisatie is er voor jongeren vanaf 12 jaar. Tijdens de catechisatie gaat de predikant met jongeren in gesprek om samen te leren wat de kernpunten van het christelijke geloof zijn en hoe je de Bijbel kunt verstaan en God beter leert kennen.

Belijdeniscatechisatie

Ieder jaar is er gelegenheid om belijdeniscatechisatie te volgen. Gods belofte in de Heilige Doop en Zijn roepstem in het Evangelie vragen om een duidelijk antwoord van geloofsbelijdenis. Hiermee neem je ook als volwaardig lidmaat je plaats in in de gemeente en ontvang je toegang tot het Heilig Avondmaal.

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige