Vakantie Bijbel Week

Jaarlijks organiseert de gemeente voor kinderen van 4 t/m 12 jaar een Vakantie Bijbel Week (VBW). In principe gebeurt dit in de laatste week van de zomervakantie. Van te voren wordt huis-aan-huis een programmaboekje verspreid. Alle kinderen uit Hagestein, Hoef en Haag en daarbuiten mogen gratis deelnemen aan het programma. Er zijn twee groepen, verdeeld naar leeftijd.

Van dinsdag tot en met donderdag is er iedere ochtend een Bijbelvertelling en daarna een leuk werkje bij het thema of voor de wat oudere kinderen samen iets bouwen van hout. Ook leren de kinderen in deze week diverse dingen zoals een aantal liedjes die met het thema te maken hebben. Op één of twee dagen is er een ontspannend middagprogramma en op donderdagavond zijn de ouders welkom.

Ook is er een avondprogramma voor de tieners en een fietspuzzelavond voor alle inwoners van Hagestein, Hoef en Haag en daarbuiten.

De afsluiting van de week vindt plaats op zondag in de kerk. Samen met de kinderen, ouders, vrijwilligers en belangstellenden wordt de VBW dan afgesloten.

Stuurgroep

• Adriaan Noteboom (voorzitter)
  • Marjolein Borsje (secretaresse)
  • Reineke Bassa