Evangelisatiecommissie

"Kent u Jezus al?" Een vraag die soms erg overtrokken is, wordt misbruikt, of zonder besef wordt gesteld. Ten diepste is dit wel de vraag waar het allemaal om draait. Kent u Jezus als verlosser, als middelaar? Veel mensen kennen Jezus enkel als vloek of als profeet, niet goed wetende bij welke religie deze Bijzondere Persoon hoort. De evangelisatiecommissie heeft de taak om het Woord van God te verspreiden en om de kerkelijke gemeente van Hagestein bekend te maken onder alle andere gemeenteleden. Misschien denk u wel: 'handig, zo'n commissie, fijn dat iemand het doet'. Deze gedachten is niet helemaal correct, want het is de taak van iedere volgeling om de blijde Boodschap te verkondigen.

De evangelisatiecommissie heeft het doel om rand- en onkerkelijken te bereiken met de boodschap van het Evangelie en probeert hen bij het gemeenteleven te betrekken. Voor het Kerst- en Paasfeest verspreidt de commissie het blad ECHO. Ze organiseert de gemeentemiddag en tijdens de Vakantie Bijbel Week een activiteit die bestemd is voor alle leeftijden.

Activiteiten georganiseerd door de Evangelisatie commissie:

• Gemeentedag
  • Kraam op de kerstmarkt
  • Volks kerst-zangavond
  • Bezorgen van het blad 'Echo'
  • Avond activiteit tijdens de Vakantie Bijbel Week
  • Open eettafel voor de ouderen van Hagestein

Commissieleden

• Adriaan Noteboom (voorzitter)
  • Peter Brouwer
  • Wilma Brouwer
  • Bep van der Lee
  • Wilma van Lindenberg
  • Elly Noteboom
  • Henrick Reijersen van Buuren
  • José de Leeuw

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk van Hagestein. Luister mee via deze link.